In de media: Tekort aan rijinstructeurs zorgt voor prijsstijging rijles

Heb je er weleens over nagedacht hoe belangrijk jouw rol kan zijn in het leven van beginnende bestuurders? Rijles is een essentiële stap voor velen, en een rijbewijs halen is een geweldige mijlpaal. Met de groeiende vraag naar rijlessen is dit hét moment om de stap te zetten naar een carrière als rijinstructeur.

In de media: Tekort aan rijinstructeurs zorgt voor prijsstijging rijles

Waarom nu kiezen voor de opleiding tot rijinstructeur bij De VerkeersAcademie?

  • Grote vraag naar instructeurs: Er is een toenemend aantal leskandidaten, wat betekent dat er volop kansen zijn voor nieuwe rijinstructeurs.
  • Aantrekkelijke verdiensten: Door veranderingen in de markt zijn de tarieven voor rijlessen gestegen, wat gunstig is voor jouw toekomstige inkomsten.
  • Bijdragen aan verkeersveiligheid: Als rijinstructeur speel je een cruciale rol in het opleiden van veilige en verantwoordelijke bestuurders.
  • Flexibiliteit: Veel rijinstructeurs werken als zelfstandige en kunnen hun eigen werktijden bepalen.

Gijs Kantelberg, directeur van De VerkeersAcademie, benadrukt het belang van goed opgeleide rijinstructeurs: “Mensen hebben een rijbewijs nodig, niet alleen voor hun persoonlijke mobiliteit maar ook voor de economie. Steeds meer werkgevers investeren in de rijbewijzen van hun personeel. Als rijinstructeur draag je direct bij aan deze ontwikkeling.”

Lesprijs stijgt snel door naar ruim 80 euro

Door vergrijzing daalt het aantal rijinstructeurs. Maar de vraag naar rijinstructeurs blijft toenemen, wat betekent dat instructeurs die nu instappen een mooie toekomst tegemoet gaan, met volop werkgelegenheid en goede verdiensten, nu de lesprijs binnen drie jaar zal stijgen naar ruim 80 euro.

Investeren in jouw toekomst

Bij De VerkeersAcademie bieden we een uitgebreide opleiding tot rijinstructeur. Met onze ervaren docenten en praktijkgerichte aanpak ben je verzekerd van een hoogwaardig leertraject dat je voorbereidt op een succesvolle carrière.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Meld je dan nu aan voor de opleiding rijinstructeur.

Naar de opleidingspagina

Toch nog meer informatie nodig?

We nodigen je van harte uit voor onze aankomende informatiebijeenkomsten. Hier krijg je alle details over de opleiding, de mogelijkheden in de branche en hoe wij je ondersteunen op weg naar jouw nieuwe beroep. Of stuur je vragen naar info@deverkeersacademie.nl

Bezoek een informatiebijeenkomst