De VerkeersAcademie lanceert nieuwe tweedaagse bijscholing “Rijschoolondernemer”

De VerkeersAcademie lanceert nieuwe tweedaagse bijscholing “Rijschoolondernemer”

De VerkeersAcademie, dé opleider voor professionals in de rijschoolbranche, introduceert met trots de nieuwe tweedaagse bijscholing “Rijschoolondernemer“. Deze intensieve training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een eigen rijschool wil starten, evenals voor bestaande rijschoolondernemers die snel nieuwe leerlingen willen aantrekken. De eerste training zal plaatsvinden op 20 september 2024 in Nieuwegein.

De bijscholing is ontwikkeld in samenwerking met partners in de branche. De aanleiding voor het ontwikkelen van deze bijscholing is omdat de branche en de KRV in het bijzonder graag wil dat rijschoolondernemers beter voorbereid aan hun ondernemerschap beginnen. Op die manier wordt de professionaliteit van de branche in zijn geheel verbeterd.

De cursus “Rijschoolondernemer” biedt een volledig pakket aan essentiële kennis en praktische tips die nodig zijn om succesvol een rijschool te runnen.

Onderwerpen die aan bod komen

  • Waar moet je op letten voordat je start?
  • Een analyse van de belangrijkste stappen en valkuilen bij het opzetten van een rijschool.
  • Hoe maak je een efficiënte planning?: Effectieve methoden om je tijd optimaal te benutten.
  • Hoe kom je snel aan nieuwe leerlingen?: Strategieën voor het aantrekken van leerlingen, zowel offline als online.
  • Hoe zet je je social media het beste in?: Slimme manieren om social media in te zetten voor het promoten van je rijschool.
  • Een lesauto kopen of leasen?: De voor- en nadelen van het kopen of leasen van een lesauto, inclusief financiële overwegingen.
  • Hoe bereken je je lesprijs?: Tips en technieken voor het vaststellen van een competitieve maar winstgevende lesprijs.

“We hebben deze bijscholing op verzoek van de branche ontwikkeld om ondernemers in de rijschoolbranche een voorsprong te geven,” zegt de directeur Gijs Kantelberg van De VerkeersAcademie. “Met de juiste kennis en tools kunnen zij niet alleen hun rijschool opzetten, maar ook succesvol laten groeien.”

De bijscholing is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een eigen rijschool, evenals voor bestaande rijschoolhouders die op zoek zijn naar praktische manieren om hun leerlingenbestand uit te breiden.

Aanmelden voor de tweedaagse bijscholing

De eerste tweedaagse sessie vindt plaats op 20 september 2024 in Nieuwegein.

Aanmelden voor deze bijscholing